Tarieven

Aanbod Duur Kosten Bijzonderheden
Intakegesprek 60 - 90 min 85 euro Het intakegesprek bestaat uit een intakegesprek en het schrijven van een behandelplan.
(tussen)Evaluatieverslag 50 euro Tijdens of aan het einde van een behandeling
PMT individueel 60 85 euro per behandeling Behandeling bestaat uit 45 minuten en 15 minuten administratie.
Ouder-kind PMT (2 personen) 60 50 euro per persoon per behandeling Behandeling bestaat uit 60 minuten en 15 minuten administratie - gegeven door één behandelaar.
Systeem PMT (3 of meer personen) 60 150 euro per behandeling Behandeling bestaat uit 60 minuten en 15 minuten administratie - gegeven door twee behandelaren.
Groepsbehandeling 90 45 euro per persoon per behandeling Groep (4-8 personen). Behandeling bestaat uit 75 minuten en 15 minuten administratie - gegeven door twee behandelaren.
Weerbaarheidstraining €400,- p.p., per training Groep (6-10 personen). Volledige training inclusief intake, ouderbijeenkomst, 10 trainingen en een evaluatiegesprek.

Vergoedingen

Voor de diverse trainingen/behandelingen kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Het is belangrijk om voorafgaand (voor aanvang van de training/behandeling) uit te zoeken in hoeverre jij of jouw kind in aanmerking komt voor één van onderstaande vergoedingen.

  • Zorgverzekering

Ook als je een nieuwe zorgverzekering gaat afsluiten is het aan te raden goed te kijken naar wat zij vergoeden. Voor onze behandelingen vergelijk je de vergoedingen voor - alternatieve geneeswijze - vaktherapie per aanbieder via http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie.

  • PGB
    Individuele begeleiding en de groepstrainingen kunnen worden betaald uit het activerende begeleidingsdeel van uw PGB. Dit kan echter per gemeente verschillen. Kijk voor meer informatie op https://www.pgb.nl of neem contact op met de gemeente.

Mogelijk vergoed een bepaalde gemeente niet of slechts deels de behandeling. Op dit moment heeft de praktijk helaas geen contract(en) met gemeenten. Het voordeel is dat er relatief korte wachtlijsten zijn, het nadeel is dat de behandeling (deels) zelfstandig bekostigd dient te worden. Het is soms wel mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de gemeente via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via een maatwerkovereenkomst. Een gemeente kan besluiten een maatwerkovereenkomst (wanneer dit in het belang van de cliënt is) af te sluiten met een (jeugd)hulpaanbieder. 

    Meld je direct aan?

    Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op