Over PsyGO

PsyGO PMT, eerder PMT Meggie Biemans (2017) & Coaching en PMT Didam (2020) is een praktijk voor kind, adolescent, ouders & gezin.

In onze praktijk bieden wij behandelingen aan die worden verzorgd door psychomotorisch therapeuten. Ben je benieuwd naar wat wij precies doen? Ons werkterrein ligt op hetzelfde vlak als dat van een psycholoog. Het verschil met een psycholoog is dat die voornamelijk praat met mensen, terwijl een psychomotorisch therapeut voor een groot deel samen met jou in beweging is.  Door middel van gerichte oefeningen en werkvormen kun je veel leren over je eigen gedrag en emoties. Wij helpen je om lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen, te verwoorden en te begrijpen. én er wordt geoefend om tot nieuwe ervaringen, inzicht of gedrag te komen.

De behandeling kan zowel individueel als in groepen plaatsvinden. Naast individuele behandelingen bieden wij ook opvoedingsondersteuning en themabijeenkomsten/workshops voor ouders en professionals aan. Wij staan voor heldere, duidelijke adviezen en werken zoveel mogelijk oplossingsgericht. 

'GO' 

Letterlijk het besluit om in actie te komen, een plan door te zetten en binnen de PMT te gaan doen. Weten wat je moet doen is goed, ervaren dat het goed voelt is essentieel.

'Psy' 

Psychologie gericht op innerlijk leven (waarnemen, leren, voelen en denken) en het gedrag van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

Socials

Ontdek meer over ons! Als je meer over ons wilt weten, nodigen wij je graag uit om een kijkje te nemen op onze sociale media kanalen.

We delen graag updates, tips en inspiratie met onze volgers.